Meer resultaten voor massage thai

   
 
massage thai
 
home Chutiya Thaise massage.
Traditional Thai massage. aanbieding NU: 40 MIN 30 Euro bij een Rug, Schouder en Nek massage! in de salon kan niet worden gepind. Rug, schouder en Nek populair. Als u last heeft van een pijnlijke onderrug en te lang wacht om behandeld te worden dan kunnen daardoor ook.
Heerlijk genieten van een ontspannen massage in Amersfoort.
Geniet van deze zomer. Neem een heerlijke Thaise massage bij Thai Massage Wasanadee. Geef jouw geliefde of jouw dierbaren een cadeaubon voor een heerlijke oliemassage bij Thai Massage Wasanadee. Of kom met z'n' tweeën! Jullie worden tegelijk in één kamer behandeld.
Unesco-status voor de traditionele Thaise massage die zonder happy ending De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Kopiëer de link van het artikel. NIEUWS CULTUREEL ERFGOED. Unesco-status voor de traditionele Thaise massage die zonder happy ending. De traditionele Thaise massage, Nuad Thai, is toegevoegd aan de Unesco-lijst van beschermd immaterieel erfgoed. Het is niet zomaar wat trekken aan ledematen en duwen met de ellebogen, maar een deskundigheid die van generatie op generatie is doorgegeven, uitmondend in een erkende leer, aldus Unesco in zijn toelichting.
Leelawadee Health Massage.
Wanida Traditionele Thai Massage Nagelstudio.
Traditionele Thaise Massage. In vergelijking met olie massages is Traditionele Thaise massage een vrij stevige massage, waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek-en strekbewerkingen uitvoert. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse.
Thaise massage in Beuningen Yin Dii Massage.
Traditioneel Thaise Massage. Traditioneel Thaise Massage. Yin Dii Massage in Beuningen. Bij Yin Dii Massage staan wij voor massages door goed opgeleide masseuses, die masseren tegen een net tarief. Wij geven geen erotische massages en gaan ervan uit dat u hiervoor respect heeft en er ook niet om vraagt!
De beste Oosterse Thaise massage in Oud-BeijerlandSiam Caring. Voor olie-/ontspanningsmassage, aromatherapie, traditionele Thaise massage, kruidenstempelmassage, Hot Stone Massage, Scrubmassage, Thais
voor oosterse massage. Onze massagepraktijk is ruim ingericht met verscheidene massageruimtes en een doucheruimte met sauna. Wij verwelkomen u graag in onze ontvangstruimte voor een afspraak, meer informatie of een leuke cadeaubon. Tevens verzorgen wij massages op locatie voor evenementen, sportclubs en bedrijven.
Siam Royal Thai Massage. Siam Royal Thai Massage.
SIAM ROYAL THAI MASSAGE heeft een heel bijzondere massage in huis: Tok Sen Massage. Klik HIER voor meer informatie. Team SIAM ROYAL THAI MASSAGE. TOK SEN Massage Ontspannings Massage Zwangerschaps Massage Anti Stress Massage Nek, Schouder en Rug Massage Voet Massage Massage tegen Migraine Duo-Massage. Maatregelen met betrekking tot COVID-19 Traditionele Thaise Massage. Voor een goede gezondheid moet de levensenergie ongehinderd kunnen stromen door een onzichtbaar netwerk van kanalen. Een Thaise masseur probeert de energie in balans te brengen door de kanalen uit te rekken en geeft met zijn handen, voeten en ellebogen druk op bepaalde punten langs die kanalen. Het idee is dat het fysieke lichaam een middel is om het emotionele of psychische lichaam te bereiken. De masseur creëert traditiegetrouw een meditatieve sfeer.
De ongemakkelijke Thaise massage Mamaplaats.
Kaarsjes, een massage tafel met handdoeken erop en potpourri op het tafeltje achterin en verspreid op de vloer. Het Thaise vrouwtje lachte vriendelijk en zei dat ik alles uit moest doen alleen mijn broekje niet. Het woord broekje gebruikte ze echter niet.
Thai Malay Wellness Thaise, Ontspannings, Voet en Hot Stone Massage Pedicure en Manicure.
Afslanken voor tips en verwijzingen. // Thai Malay nu ook op www.massage-info.nl. Massagewebshop kijk hier voor diverse artikelen // Boek een Massage bij, www.boekeenmassage.nl. Direct in de omgeving van Warmenhuizen Groet Camperduin Tuitjenhoorn Alkmaar Bergen Scharwoude Koedijk Petten Callantsoog Dirkshorn Oudkarspel. Behandelingen / Massages. Mani en Pedicure. Hand Voet Spa. Momenteel zij er geen kortingen. Mochten er kortingen zijn of heeft u die nog. Let op, er kan maar van één kortingsactie gebruik gemaakt worden. Wij verstrekken ook cadeaubonnen van verschillende bedragen. Als u een bedrag naar ons overmaakt sturen wij u een cadeaubon toe. Deze kan bij een afspraak verzilverd worden. Natuurlijk zijn alle massages te combineren en zijn er ook nog andere mogelijkheden. Ook zijn kortere of langere tijden een optie. Indien u vragen heeft kunt u ons altijd telefonisch benaderen of e-mailen. SMS, Whatsapp e.d. behoren tot de mogelijkheden. Plan uw route. Show options Hide options Additionele opties. Ontwijk snelwegen Ontwijk tolwegen Km Kilometers. Route berekenen Route printen. Thai Malay Massages. Thaise, Ontspannings, Voet en Hot Stone Massage.
Thai Massagesalon Chock Dee Tjaidii Massage Traditionele Thaise massage in Naarden-Bussum.
Of gewoon om even heerlijk te onspannen en rust te vinden. Ontdek bij ons wat wij voor ú kunnen betekenen. Bij Thai Massagesalon Chock Dee kunt u terecht voor de volgende behandelingen.: Tradionele Thaise Massage. Thaise Kruidenstempel Massage. Hoofd, nek en schoudermassage.
Workshop Ancient Thai Massage bodywise.nu.
Sindsdien geeft ze met regelmaat Ancient Thai Massage sessies en trainingen en is ze mede-organisator voor de Ancient Thai Massage en Healing cursussen met Rahul Bharti in Nederland. Tevens is Ancient Thai Massage een belangerijke tool bij haar werkzaamheden als fysiotherapeut in de eerste lijn.

Contacteer ons